Expositie Swim Fish Swim

De expo Swim Fish Swim is al 2,5 jaar op reis en heeft reeds in diverse musea gestaan (Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Natuurmuseum Friesland, A Seal Stellendam, De Bastei Nijmegen). De reacties van bezoekers zijn steeds zeer positief gebleken. Echt een leuke potentiële aanwinst voor een bezoekerslocatie dus.

De expositie leert mensen over het stroomgebied van de Rivieren tussen Noordzee en de Alpen. Trekvissen (steur, zalm en haring) spelen een belangrijke rol in het spel aan de landschapstafel.

Forten Nederland denkt dat dit een mooie kans is voor Linielocaties om tegen beperkte kosten een kwalitatief hoogstaande wissel-expositie te hebben in je fort, kasteel of vesting waardoor je zowel nieuwe als terugkerende bezoekers kunt trekken.

De expositie bestaat uit de landschapstafel met 3 speelschermen + de interactieve wand (fotowand, interactief info scherm met content, selfie wand, en onder water wand). De gehele expo is in 3 talen beschikbaar (NL ENG en DUI).

Ruimte nodig
-minimaal ong 35m (6x6m)
-elektra
-vast internet (ivm monitoring van het systeem)

Kosten overzicht voor de basis opstelling (onderstaande kosten zijn kostprijs niveau – wij hanteren deze tijdelijk vanwege Covid-19)

Eenmalige projectkosten: 0 euro (normaal 1250)
Eenmalige contract kosten: 0 euro (normaal 450)
Maandelijkse huur fee hardware en content (rechten) obv 6 tot 24 maanden: 250 euro p/maand (normaal 1500 p/maand)

Transport en installatie kosten tbv opbouw en afbouw: 5000-6000 euro (def vast te stellen na inspectie locatie) binnen NL
*note: dit zijn dus kosten voor zowel de opbouw (1,5 dag met meerdere mensen) als de afbouw en verwijdering (1,5 dag met meerdere mensen)

alle bedragen zijn excl 21% btw.

Heb je interesse in deze expositie, neem dan contact met ons op: titia@fortennederland.nl