Raad van Toezicht stichting Fort Honswijk benoemd

Op 30 juni 2020 benoemde het college van B&W mevrouw G.J. Groeneveld en de heren T.P.J. Bruinsma, J.H.J. van der Gun, M.L.E. Jansen, J. Mittelmeijer, R.G.M. Pince van der Aa en J.C. van Strien tot leden van de Raad van Toezicht van de stichting Fort Honswijk i.o.

In december 2019 is het college gestart met het werven van leden voor deze Raad. De sollicitatiecommissie heeft gesprekken gevoerd met 12 kandidaten. Hieruit zijn 7 leden gekozen. Alle leden hebben een uitstekend gevoel voor een organisatie als de stichting Fort Honswijk en de bijbehorende politieke en maatschappelijke context. Ook beschikken ze over een relevant netwerk. De leden vullen elkaar goed aan als het gaat om competenties en kennis en ervaring. Elk individu voldoet aan de vereisten voor Raad van Toezicht-leden. Deze eisen staan beschreven in de eerder vastgestelde profielschets.

De stichting Fort Honswijk moet nog formeel worden opgericht. Het streven is dit op korte termijn te doen. De stichting gaat aan de slag met plannen en de exploitatie. Zo wordt Fort Honswijk in de toekomst weer een waardevolle plek voor de regio. De zeven leden van de Raad van Toezicht hebben al met elkaar kennis gemaakt. Ze hebben afgesproken als team de opgave op te pakken en de schouders eronder te zetten.

Lees het hele bericht: Nieuwe RvT Stichting Fort Honswijk

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.