Remmers nieuwe deelnemer bij Forten Nederland

De Remmers Groep, opgericht in 1949 door Bernhard Remmers, is een vooraanstaand familiebedrijf en marktleider in bouwchemische producten en industriële lakken. Met een team van ongeveer 1.500 hoogopgeleide medewerkers en een scala aan meer dan 400 productsystemen, bieden wij op maat gemaakte en betrouwbare oplossingen voor diverse projecten.

Onze deskundigheid op het gebied van monumentenzorg beslaat een periode van meer dan 65 jaar, waarin we uitgebreide kennis hebben vergaard van historische bouwmethoden en -materialen. Dankzij onze innovatieve producten en ons uitgebreide netwerk van experts, zijn wij in staat duurzame oplossingen te bieden voor de restauratie en het behoud van erfgoed.

De forten in Nederland vertegenwoordigen niet alleen indrukwekkende bouwwerken, maar zijn tevens een bron van inspiratie en innovatie. Onze inspanningen zijn gericht op het behoud van deze historische vestingen als levende herinneringen aan het verleden, terwijl we ook streven naar het creëren van nieuwe mogelijkheden voor gemeenschappen in de moderne tijd.

Bij Remmers zorgen we ervoor dat monumenten met zorg en respect worden behandeld. Ons doel is om hun oorspronkelijke staat te behouden en duurzame bescherming te bieden voor de toekomst.

Een voorbeeld van onze betrokkenheid is ons werk bij Fort Uithoorn, waar onze vloeibare dakafdichting, MB PUReactive, zal worden toegepast. Deze geavanceerde oplossing biedt uitstekende bescherming tegen vocht en weersinvloeden, waardoor de integriteit van dit historische bouwwerk gewaarborgd blijft.

Lees meer op deze pagina van Remmers over het behoud van monumenten.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de waterlinies en schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief LinieNieuws.